Installatie

Vakkundige installatie en onderhoudsdiensten voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Een comfortabele thuisomgeving begint met een kwalitatieve installatie door vakbekwame installateurs. Wij staan klaar om de wensen van onze klanten te vervullen en beschikken over de nodige expertise om een hoogwaardige installatie te realiseren. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, wij verzorgen de volledige technische installatie, variërend van badkamers tot diverse cv-systemen. Onze installatiewerkzaamheden kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met bouwkundige aanpassingen en totale renovaties.

Vakkundige installaties voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Wij realiseren installatieopdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder woningcorporaties, bouwbedrijven, zakelijke klanten en particulieren. Onze betrokkenheid strekt zich uit van de initiatiefase tot aan de oplevering.

CIVA Bouwpartners B.V. levert een breed scala aan diensten, onderverdeeld in de volgende categorieën:

Badkamer & toilet
Afvoersystemen
CV-Installatie
Warmtepompinstallatie
Waterinstallatie
Zinkwerk

Professionele installatie, service en onderhoud

Naast nieuwbouw en verbouw verzorgen wij ook de service en het onderhoud van je volledige installatie. Regelmatig onderhoud zorgt voor een optimale staat van jouw installatie, verlengt de levensduur van de onderdelen en stelt ons in staat om kleine problemen tijdig te verhelpen, voordat ze ernstige schade veroorzaken. Het onderhoud draagt tevens bij aan een gezonde leefomgeving en verbeterde luchtkwaliteit.

Voor diverse partijen, waaronder woningbouwcorporaties, gebouwbeheerders en particulieren bieden wij 24/7 diensten aan. Op elk uur van de dag hebben wij een spoedloodgieter beschikbaar om onmiddellijk hulp te bieden.

Klantgerichte service

Onze toewijding gaat verder na de oplevering. CIVA Bouwpartners B.V. staat garant voor betrouwbare nazorg, waarbij we snel en efficiënt eventuele issues met jouw installatie oplossen.

Lekkageproblemen verhelpen

Lekkages hebben verschillende oorzaken en komen altijd ongelegen, met mogelijk aanzienlijke problemen tot gevolg. Wij reageren snel om gaslekkages, daklekkages of lekke waterleidingen op te lossen.

Directe hulp bij storing

Bij onverwachte storingen, ondanks regelmatig onderhoud, zijn wij slechts één telefoontje verwijderd. Wij reageren snel om je te assisteren, zodat je snel weer kunt genieten van de volledige functionaliteit van jouw installatie.

Vakkundige reparatieservice

Duurzame en hoogwaardige installaties kunnen op den duur defecten vertonen, maar zelfs aan het einde van hun levensduur kan het de moeite waard zijn reparaties te overwegen. Wij geven je graag deskundig advies.

Service & onderhoudsoplossingen

Houd je Cv-installatie in topconditie met onze jaarlijks onderhoud. Kostenbesparend en probleemvoorkomend. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Verhelpen van je verstopping

Een verstopte afvoer overkomt ons allemaal weleens. Vaak is het met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes eenvoudig op te lossen, maar soms is de expertise van een specialist nodig. Met speciale apparatuur zijn wij in staat om je professioneel van jouw verstopte afvoer of riool te verhelpen!

Verstopping verhelpen
Service
Storing oplossen
Onderhoud
Reparatie
Lekkage verhelpen

Onze installateurs zorgen voor warmte in huis

Onze installateurs plaatsen niet alleen cv-ketels maar zijn gespecialiseerd in duurzame verwarming oplossingen. Ontdek alternatieven zoals pelletketels en warmtepompen voor optimaal comfort. Goede isolatie is cruciaal voor de effectiviteit van een warmtepomp. Pelletketels, met handige functies zoals een timer en thermostaat, doseren zelf. Ook het onderhoud van dergelijke installaties wordt door ons verzorgd, waarbij we streven naar kwaliteit met producten van Europese oorsprong.
badkamer-installatie-tuinstr-min

Interesse gewekt?
Laten we in contact komen.

Neem contact met ons op voor advies op maat en laat ons samen jouw ideeën realiseren. Wacht niet langer, de eerste stap naar een energiezuinige toekomst begint hier!