Verduurzamen

Duurzaam wonen en werken, wij maken het mogelijk

Duurzaamheid op maat: wij brengen de oplossing om energie-efficiënter te wonen en werken binnen jouw bereik. Onze deskundige aanpak verzekert niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook hoe we het rendabel voor je kunnen maken. Laat we samen de stappen zetten naar een duurzamere leef- of werkomgeving.

Duurzame stroom, met onze zonnepanelen

Stralende toekomst: Zet in op duurzaamheid en rendement met onze zonnepanelen. Een investering die blijft schijnen.

Slimme financiële keuzes maken

Bespaar met onze zonnepanelen! Profiteer van gratis energie geleverd door de zon, waardoor je energiekosten aanzienlijk verminderen. Binnen slechts 10 jaar heb je je investering terugverdiend, en met een levensduur van ongeveer 25 jaar geniet je nog eens 15 jaar van kosteloze energie.

Duurzame energie

Het opwekken van zonne-energie is niet alleen duurzaam, maar ook gunstig voor het milieu. Zonnepanelen bieden het voordeel van 'groene stroom', waarmee jij je eigen milieuvriendelijke energie produceert.

Ontdek jouw subsidiemogelijkheden

In bepaalde gemeenten beloont de (regionale) overheid woningeigenaren die kiezen voor duurzame energie met subsidies. Dit geldt ook voor het installeren van zonnepanelen.

Verhoog de waarde van het pand

Bij het gebruik van zonnepanelen realiseer je niet alleen energiebesparing, maar verhoog je ook de waarde van jouw vastgoed. Dit resulteert in een verbeterd energielabel en lagere maandelijkse lasten.

Warmte vasthouden met spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie vult de ruimte tussen binnen- en buitenmuur met isolatiemateriaal, voorkomt warmteverlies en verhoogt de energie-efficiëntie. Huizen tussen 1928 en 1975 hebben vaak spouwmuren, maar de ruimte is vaak niet geïsoleerd.
Slim investeren, langdurig rendement

Een lege spouwmuur isoleren is de snelst terugverdienende isolatiemaatregel. Het bespaart minimaal 25%, oplopend tot 40%, op de energiekosten en heeft een terugverdientijd van maximaal 4 jaar.

Gemakkelijk uitvoerbaar

Spouwmuurisolatie wordt eenvoudig aangebracht via de buitenzijde en voorkomt hiermee vocht- en tochtproblemen.

Ontvang een offerte op maat

Geniet van het comfort van vloer en bodemisolatie

Voor het isoleren van je vloer heb je de keuze tussen vloerisolatie en bodemisolatie. Beide methoden bieden voordelen, zoals verbeterd wooncomfort en een lager energieverbruik. De keuze hangt af van de aanwezigheid van een kruipruimte onder jouw woning.

Bodemisolatie

Bodemisolatie betreft het aanbrengen van isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte.

Vloerisolatie

Vloerisolatie omvat het plaatsen van isolatiemateriaal tegen de vloer, zowel aan de onder- als bovenkant.

Ervaar topcomfort met hoogwaardige dakisolatie

Dakisolatie vindt je bij ons in verschillende soorten geschikt voor zowel het na-isoleren van jouw huis als voor nieuwbouw. Er zijn meerdere manieren om je dak te isoleren aan de hand van een inspectie kan er worden bepaald welke manier het beste van toepassing is.

civa-bouwpartners-milieu

Interesse gewekt?
Laten we in contact komen.

Interesse gewekt? Laten we in contact komen.

Neem contact met ons op voor advies op maat en laat ons samen jouw ideeën realiseren. Wacht niet langer, de eerste stap naar een energiezuinige toekomst begint hier!