Over CIVA Bouwpartners

Laten we ons even voorstellen

CIVA Bouwpartners B.V. is een dynamisch bouwbedrijf, geleid door jonge en ambitieuze professionals, gevestigd in het Noord-Hollandse Purmerend. Wij zetten ons in voor zowel kleine als grote bouwprojecten, met zorg voor zowel ondernemingen als particulieren. Ons team van vakbekwame bouwvakkers, gedreven door passie en precisie, streeft naar het leveren van topkwaliteit met aandacht voor duurzaamheid.

Bij CIVA Bouwpartners B.V. vinden we een evenwicht tussen mens, milieu en economie belangrijk. Dit betekent dat jouw tevredenheid voorop staat, en we actief streven naar duurzaam ondernemen met een gunstige economische invloed. Wij zetten ons in voor het succes van jouw bouwproject.

Onze missie en visie

Missie: Bij CIVA Bouwpartners B.V. streven we naar het verwezenlijken van bouwdromen door middel van hoogwaardig vakmanschap en duurzame oplossingen. Met een team van gepassioneerde professionals willen we niet alleen voldoen aan, maar overtreffen we de verwachtingen van onze klanten. Onze missie is om een positieve impact te hebben op mens, milieu en economie, terwijl we elk bouwproject tot een succesvolle afronding brengen.

Visie: Onze visie is om het verschil te maken als een digitaal bouwbedrijf en om een voorbeeld te zijn in vakmanschap, klantgerichtheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door continue groei en ontwikkeling willen we niet alleen aan de huidige behoeften voldoen, maar ook anticiperen op de evoluerende eisen van de bouwsector. CIVA Bouwpartners B.V. ziet een toekomst waarin elk project een symbool van excellentie en duurzaamheid is.

Wat CIVA Bouwpartners B.V. uniek maakt

Hoe en voor wie wij werken

Onze expertise omvat zowel kleine als omvangrijke projecten, variërend van nieuwbouw tot renovatie. Wij realiseren projecten voor diverse klanten, waaronder:

– Internationale bouwbedrijven
– Woningcorporaties
– Zorginstellingen
– Retailketens
– Architectenbureaus
– (Semi) Overheden.

Dankzij onze nauwe samenwerking met leveranciers en adviseurs bieden wij deskundig advies bij de keuze van duurzame producten. Kiezen voor CIVA Bouwpartners B.V. betekent een partner hebben die begeleidt, ondersteunt en aangenaam verrast gedurende het gehele bouwproces. Onze diepgaande vakkennis, praktijkervaring en inzicht worden optimaal benut.

Naast verduurzamingswerkzaamheden leveren wij externe kwaliteitsrapportages en materiaalpaspoorten. Deze documenten waarborgen de kwaliteit na uitvoering en verstrekken belangrijke informatie zoals levensduur, technische omschrijving, onderhoud, en eventuele certificeringen. Hierdoor kan de opdrachtgever over 10 jaar nog precies weten wat er gemonteerd is, wat zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is.

Onze Vakbekwaamheid in de Praktijk

Van concept tot realiteit: ontdek onze recent voltooide projecten waar we trots op zijn. Bekijk hier al onze gerealiseerde projecten.

Modernisering woning

Bodegraven

Modernisering woning

2023

Transformatieproject

Alphen aan Den Rijn

Transformatieproject

2023

Lloyd Hotel

Amsterdam

Lloyd Hotel

2023

civa-bouwpartners-milieu

Interesse gewekt?
Laten we in contact komen.

Neem gerust contact met ons op voor gepersonaliseerd advies en laten we samen jouw ideeën realiseren. Wij zetten jouw concept om in werkelijkheid.