Verbouw & Renovatie

Woning of pand laten verbouwen en renoveren

CIVA Bouwpartners B.V. is jouw vertrouwde aannemersbedrijf gespecialiseerd in doordachte verbouwingen en renovaties van vastgoedobjecten.

Vanaf het eerste initiatief tot aan de succesvolle afronding van jouw project, begeleiden wij jou met toewijding. Of het nu gaat om de renovatie van jouw woning of het toevoegen van waarde, ons vakmanschap staat garant voor een zorgvuldige uitvoering van het gehele traject, van A tot Z.

Badkamer & toilet renovatie

Het renoveren van een badkamer is bij ons meer dan een standaard project. Het is een investering in jouw droom, en daarom besteden we gedurende het hele verbouwingsproces aandacht aan elk detail. Ons team van installateurs, tegelzetters en stukadoors bundelt gezamenlijk hun krachten om elke badkamerrenovatie te voorzien van een verbluffende uitstraling.

Uitbreidingsplannen? Laat je huis meegroeien

Meer ruimte creëren in je huidige woning is mogelijk door middel van een uitbouw, opbouw of dakkapel. Hiermee kun je de leefruimte in huis vergroten, bijvoorbeeld door de woonkamer, keuken of slaapkamer uit te breiden.

Een uitbouw kan op verschillende manieren worden gerealiseerd, zoals met een serre, een dakkapel of een aanbouw aan de zijkant of achterkant van de woning. Dit is een manier om meer comfort en waarde toe te voegen. Zo kun je in je huidige woning blijven, zonder te hoeven verhuizen.

Waarom CIVA Bouwpartners als aannemer?

CIVA Bouwpartners B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 35 werknemers op dagelijkse basis.
Dat betekent dat we snel kunnen reageren en korte communicatielijnen hebben.

Vanwege onze snelle acties en de kwaliteit van onze opleveringen.
Daarnaast zijn we altijd transparant en duidelijk in onze communicatie en geven we garantie op al onze werkzaamheden.

Expertise in daken en dakwerken

Ons ervaren team van gepassioneerde dakdekkers staat bekend om het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Naast een breed scala aan dakwerken verzorgen wij ook services voor stormschade, dakconstructie, dakisolatie en herstelwerkzaamheden.
verbouw-en-renovatie-claaf-almere-min

Interesse gewekt?
Laten we in contact komen.

Laat CIVA Bouwpartners jouw woning of pand verbouwen en renoveren. Neem gerust contact met ons op voor gepersonaliseerd advies en laten we samen jouw ideeën tot leven brengen.